Blogger Widgets

ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΕΣ ΚΥΛΙΟΜΕΝΕΣ

ΤΡΕΙΛΕΡ - ΔΙΚΟ ΜΟΥ

** Ο πολίτης ουδενί των άλλων ορίζεται μάλλον ή τω μετέχειν κρίσεως και αρχής**

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Συμμετοχή του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στο VOXXED DAYS THESSALONIKI



Ο τομέας Πληροφορικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, στο πλαίσιο της διασύνδεσης του με τις κορυφαίες διοργανώσεις του κλάδου, υποστηρίζει το Παγκόσμιο Συνέδριο Πληροφορικής Voxxed Days, που διοργανώνεται και στη Θεσσαλονίκη!
Την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου, οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ θα φιλοξενήσουν 3 εξειδικευμένα δωρεάν workshops για επαγγελματίες σχετικά με το software development. Πρόκειται για τα pre-workshops της διοργάνωσης, που θα δώσουν προστιθέμενη αξία και επιπλέον εξειδικευμένες γνώσεις στους συμμετέχοντες.
Το Voxxed Days Thessaloniki διοργανώνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από τις 23 μέχρι τις 25 Νοεμβρίου 2017 στη Θεσσαλονίκη. Στο συνέδριο που θα διαρκέσει 3 ημέρες θα παραβρεθούν διάσημοι ομιλητές από όλη την Ευρώπη, έμπειροι προγραμματιστές από τις πιο γνωστές τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού και καταξιωμένοι επαγγελματίες που με χαρά μοιράζονται τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους. Περισσότερες πληροφορίες: https://voxxeddays.com/thessaloniki/
 
Πρόκειται για μια ακόμα ενέργεια με σκοπό την ενίσχυση της σπουδαστικής εμπειρίας που το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ προσφέρει σε όλους τους σπουδαστές του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου