Blogger Widgets

ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΕΣ ΚΥΛΙΟΜΕΝΕΣ

ΤΡΕΙΛΕΡ - ΔΙΚΟ ΜΟΥ

** Ο πολίτης ουδενί των άλλων ορίζεται μάλλον ή τω μετέχειν κρίσεως και αρχής**

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

Γκόντης Γιώργος: Ερώτηση σχετικά με την αποπεράτωση του νέου παιδικού σταθμού Πενταλόφου, που άρχισε αλλά ποτέ δεν ολοκληρώθηκε


Ερώτηση προς τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου κ. Τσακίρη κατέθεσε ο Γκόντης Γεώργιος στο δημοτικό συμβούλιο την Δευτέρα 18.11.2019.
Συγκεκριμένο ο κ. Γκόντης κατέθεσε ερώτηση σχετικά με την αποπεράτωση του νέου παιδικού σταθμού. Το κτίριο  βρίσκεται στον περιφερικό, κάτω ακριβώς από τα παλαιά νεκροταφεία.. Το έργο αυτό είχε ενταχθεί στο πρόγραμμα «Θησέας» από την διοίκηση του κ. Σαραμάντου. Το κτήριο άρχισε να χτίζεται, έφτασε μέχρι ενός σημείου αλλά ποτέ δεν ολοκληρώθηκε.
Το ίδιο ερώτημα τέθηκε προ 2ετίας και στην προηγούμενη διοίκηση. Ο τότε δήμαρχος κ. Γαβότσης είπε ότι θα πρέπει να διατεθεί   ένα ποσό της τάξης των 150.000 ευρώ περίπου για να ολοκληρωθεί το κτίριο, να διαμορφωθεί ο περιβάλλοντας χώρος και να προστεθεί ισχυρό τοιχίο από την πλευρά του δρόμου.
Το κτήριο που προορίζονταν για να στεγάσει τον παιδικό σταθμό Πενταλόφου και να λύσει μια για πάντα την έλλειψη θέσεων και να προσφέρει καλύτερες, πιο σύγχρονες συνθήκες φιλοξενίας των παιδιών, παραμένει μετά από τόσα χρόνια μισοτελειωμένο να ρημάζει.
Το κτήριο αυτό εάν ποτέ τελειώσει, εάν ολοκληρωθούν και οι απαραίτητες διαμορφώσεις του εξωτερικού χώρου, θα προσδώσει μια άλλη ομορφιά στην περιοχή και λύσεις στην τοπική κοινωνία, αφού θα αποτελεί ένα στολίδι. 
Είναι άδικο για τον τόπο μας που έχει τεράστια έλλειψη τέτοιων χώρων, να υπάρχει μισοτελειωμένο κτίριο και ποτέ να μην τελειώνει, αφού όλοι δίνουν υποσχέσεις που  με την πάροδο των ετών γίνονται,  λόγια του αέρα. 
Ακολουθεί το video

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου