Blogger Widgets

ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΕΣ ΚΥΛΙΟΜΕΝΕΣ

ΤΡΕΙΛΕΡ - ΔΙΚΟ ΜΟΥ

** Ο πολίτης ουδενί των άλλων ορίζεται μάλλον ή τω μετέχειν κρίσεως και αρχής**

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

Χρήστος Π. Σαραμούρτσης : Εν έτη 2020 θεωρούμε αδιανόητο να μην υπάρχει εύκολη παρουσία μιας τοποθεσίας στο διαδίκτυο ώστε να εξυπηρετούνται οι κάτοικοι σωστά




Η παράταξη «ΓΕ.ΝΕ.ΣΗ» της  Κοινότητας  Νεοχωρούδας προχώρα με γοργούς ρυθμούς  στην υλοποίηση των προεκλογικών εξαγγελιών της. Μία από αυτές τις εξαγγελίες  αφορά την ονομασία οδών και πλατειών,  της Κοινότητας Νεοχωρούδας.   Η κίνηση αυτή αναμένεται όταν ολοκληρωθεί να λύσει πολλά προβλήματα, όπως δήλωσε ο πρόεδρος κ. Σαραμούτσης Π. Χρήστος: 

"Από την αρχή της θητείας μας ένα από τα βασικά θέματα που μας απασχολούσε ήταν η έλλειψη οδών στο χωριό μας με αποτέλεσμα να βλέπουμε τους κατοίκους να δυσκολεύονται σε σοβαρές υποχρεώσεις που έπρεπε να γίνουν. Όπως παραγγελίες από curier... Κάλεσμα ασθενοφόρου... αστυνομίας.. πυροσβεστικής , ακόμα και απλές επισκέψεις φίλων τους που δεν είχαν ξαναεπισκευθεί το χωριό μας .
Εν έτη 2020 θεωρούμε αδιανόητο να μην υπάρχει εύκολη παρουσία μιας τοποθεσίας στο διαδίκτυο ώστε να εξυπηρετούνται οι κάτοικοι σωστά. Με χαρά λοιπόν αφού εγκρίθηκε από το κοινοτικό και δημοτικό Συμβούλιο, περάσαμε στην δεύτερη φάση της Ονοματοθεσίας της περιοχής και ελπίζουμε σύντομα να προχωρήσει στην τρίτη φάση που είναι η έγκριση του σχεδίου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου