Blogger Widgets

ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΕΣ ΚΥΛΙΟΜΕΝΕΣ

ΤΡΕΙΛΕΡ - ΔΙΚΟ ΜΟΥ

** Ο πολίτης ουδενί των άλλων ορίζεται μάλλον ή τω μετέχειν κρίσεως και αρχής**

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

Καταπέλτης προς την διοίκηση για μια ακόμη φορά στην ομιλία του ήταν ο επικεφαλής της παράταξης (αν.α.σ.α.) Παντελής σκαρλάτος.




Θεατρική ομάδα
Ξεκινώντας την τοποθέτηση του στο 1ο δημοτικό συμβούλιο Ωραιοκάστρου αναφέρθηκε στην ερασιτεχνική θεατρική ομάδα στην οποία συμμετέχει ο γνωστός σε όλους μας ηθοποιός Γιάννης Μαλούχος. Υποστήριξε ότι σημερινή διοίκηση ζήτησε  60 ευρώ ανά πρόβα  ώστε η ομάδα αυτή να μπορεί χρησιμοποιεί την αίθουσα του Παύλου Μελά για τις πρόβες της.
 Παρακάλεσε δε την διοίκηση να βρεί λύση και να δοθεί δωρεάν η αίθουσα για να συνεχίσουν  τις πρόβες τους.

Απλήρωτοι εργαζόμενοι στην ΔΗΚΕΩ
Στην συνέχεια αναφέρθηκε ότι υπάρχουν εργαζόμενοι στην ΔΗ.Κ.Ε.Ω. οι οποίοι είναι ακόμη απλήρωτοι. Γνωστοποίησε στον δήμαρχο τον  ν.4623, άρθρο 114 που σας δίνει την δυνατότητα εκταμίευσης χρημάτων, και έκλεισε την 2η ερώτηση του λέγοντας: «Μάλλον είτε οι  σύμβουλοι σας, αυτούς που έχετε προσλάβει και η Γεν Γραμματέας  δεν γνωρίζουν τους νόμους ώστε θα μπορούσαμε να είχαμε προχωρήσει πιο νωρίς στην εκταμίευση χρημάτων και να πληρωθούν οι εργαζόμενοι παρακαλώ τον νόμο να τον παραδώσετε  και στην Γενική Γραμματέα και στους συμβούλους σας ώστε την επομένη φορά να μην έχουμε τέτοια ακραία φαινόμενα. …»

Πρόγραμμα Αλκυονίδα σχετικά με τα αδέσποτα
Στο 3ο θέμα αναφέρθηκε στην συμμετοχή των άλλων δήμων και δη του δήμου Δέλτα αν συμμετέχει στο πρόγραμμα Αλκυονίδα σχετικά με τα αδέσποτα ένα πολύ σημαντικό έργο για το δήμο μας ;
Ρωτώντας σχετικά είπε : «αν τελικά αποχωρίσει ο δήμος Δέλτα, θα προχωρήσουμε στην διαδικασία όλοι αυτοί, η θα πάμε στην τροποποίηση του καταστατικού, που χρονικά θα διαρκέσει περισσότερο από 1,5-2 χρονιά.  Μήπως τελικά  ο δήμος θα πρέπει να σκεφτεί αυτό το έργο να το τελειώσει μόνος του;  η  θα ήταν καλύτερο να το δούμε σαν δήμος πως μπορούμε να ολοκληρώσουμε αυτό το έργο;».

Άδειες λατομείων στο Μεσαίο
Σχετικά με τις άδειες του λατομείου στο Μεσαίο ρώτησε τον δήμαρχο  εάν έχει κάποια εικόνα σε ποιο σημείο βρίσκονται οι άδειες.  αν έχει προχώρηση η αδειοδοσία και τι σκοπεύουμε να κάνουμε σχετικά με το θέμα;

Μηχανήματα Βασιλιαδη στο εργοτάξιο
Υπάρχει κίνδυνος να απαιτήσει ο ιδιοκτήτης για την χρήση αυτών.  Τα οποία μηχανήματα  τα έχουμε  στο εργοτάξιο του δήμου μας , ενώ έπρεπε να είχαν επιστραφεί.

Προσπαθείτε  να συγκαλύψετε το θέμα του έλεγχου στη ΔΕΥΑΩ;
Σε ποιο στάδιο βρίσκεται ο έλεγχος στην ΔΕΥΑΩ ;. Τι έχετε κάνει με την κλοπή νερού τι έχετε κάνει; Είναι πολύ σημαντικό θα έπρεπε Ίδη να έχετε κάνει κάτι . Υπολογίζεται ότι ανέρχεται στις 400.000 με 500.000 ετησίως η κλοπή νερού. Θα έπρεπε να είχατε δράσει. Θα ηθελα επίσης να μας πείτε και πως γίνεται σήμερα η μέτρηση;.
Τι έχει έχετε κάνει   με τα ΚΤΕΛ σε ποιο στάδιο βρισκόμαστε; Τι θέλει ο κ. Γεωργιάδης στα Αλώνια και τι ακριβώς κάνατε στην ΜΟΔ;
Χωρίς γραφεία η δημοτική  κοινότητα του Ωραιοκάστρου
Όλε οι κοινότητες μας έχουν γραφεία. Η δημοτική  κοινότητα του Ωραιοκάστρου δε μπορεί να μην έχει γραφεία. Αν έχετε σκεφτεί κάτι θα πρέπει άμεσα να γίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου