Blogger Widgets

ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΕΣ ΚΥΛΙΟΜΕΝΕΣ

ΤΡΕΙΛΕΡ - ΔΙΚΟ ΜΟΥ

** Ο πολίτης ουδενί των άλλων ορίζεται μάλλον ή τω μετέχειν κρίσεως και αρχής**

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Κοιμητήρια για γέλια και για κλάματα


Άλυτο παραμένει το πρόβλημα με τα κοιμητήρια του Πενταλόφου, αφού οι 4-5 ταφώνες που κατασκευάζονται βιαστικά  όταν υπάρχει ανάγκη,  μόνο προσωρινά μπορούν να δώσουν  λύση στο χρόνιο αυτό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η τοπική κοινωνία.
Τα κοιμητήρια Πενταλόφου χαρακτηρίζονται σαν «σύγχρονα» και  τα μοναδικά με «άδεια λειτουργίας» στο δήμο. Αλλά η ουσία είναι διαφορετική. Σύγχρονα είναι μόνον στα χαρτιά, αφού σε περίπτωση βροχής η κατάσταση εκεί είναι για γέλια και για κλάματα και όχι μόνον.
Το πρόβλημα είναι γνωστό στην διοίκηση από την επομένη μέρα της ανάληψης των καθηκόντων της, με τακτικές κατά καιρούς επισημάνσεις. Εδώ κι αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, οι κάτοικοι αλλά και   οι συγγενείς των αποθανόντων διαμαρτύρονται για την εικόνα αυτή κάνοντας λόγο, απολύτως δικαιολογημένα, για μη σεβασμό στους νεκρούς αφού κάνεις δεν είναι σίγουρος ότι σε ανύποπτο χρόνο θα βρεθεί κενή θέση τάφου.
Επιτέλους μετά απο τόσα χρόνια αναμονής πρέπει να  σταματήσει  αυτή η κοροϊδία και να γίνει άμεσα η πολυπόθητη διαμόρφωση του νεκροταφείου βάση ενός οργανωμένου σχεδιασμού και όχι στο πόδι.
Οι φωτογραφίες των "σύγχρονων κοιμητηρίων" του Πενταλόφου, είναι χαρακτηριστικές:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου