Blogger Widgets

ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΕΣ ΚΥΛΙΟΜΕΝΕΣ

ΤΡΕΙΛΕΡ - ΔΙΚΟ ΜΟΥ

** Ο πολίτης ουδενί των άλλων ορίζεται μάλλον ή τω μετέχειν κρίσεως και αρχής**

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023

Οκτώ χρόνια εγκατάληψης, αδιαφορίας και ανικανότητας, ταλαιπώρησαν και οδήγησαν τον Πεντάλοφο χρόνια πίσω.

 




Αυτοψία πραγματοποίησε για μια ακόμη φορά ο πρώην Δήμαρχος Καλλιθέας Τερζής Δημ. Χρήστος και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη "αν.α.σ.α.", σε διάφορα σημεία του χωριού. Ο Κεντρικός αγροτικός δρόμος στην βόρεια πλευρά του χωριού που οδηγεί στον Ποταμό Γαλλικό και στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Κιλκίς είναι απροσπέλαστος εδώ και οκτώ χρόνια για τους γεωργούς, κτηνοτρόφους, επισκέπτες καθώς  και τους κατοίκους του Πενταλόφου.

Οι πολλές διαρροές στο κεντρικό δίκτυο που κατά καιρούς, η αντιπολίτευση αλλά και   οι κάτοικοι επισήμαναν και ενημέρωσαν την διοίκηση κ. Γαβότση με αντιδήμαρχο τον κ. Αταμιάν καθώς και την διοίκηση κ. Τσακίρη, κατέστρεψαν τον Κεντρικό αγροτικό δρόμο και τον κατέστησαν απροσπέλαστο. Οκτώ χρόνια αδιαφόρησαν, δεν  έστειλαν  ούτε για μία ημέρα το δημοτικό μηχάνημα να φτιάξει τον δρόμο. Οκτώ χρόνια πέρασαν και αδιαφόρησαν να αποκαταστήσουν τις διαρροές. Οκτώ χρόνια εγκατάληψης, αδιαφορίας και ανικανότητας, ταλαιπώρησαν και οδήγησαν τον Πεντάλοφο χρόνια πίσω.


Η αδιαφορία - ανικανότητα των δημάρχων Ωραιοκάστρου,  των αντιδημάρχων Καλλιθέας και των τοπικών  προέδρων  Πενταλόφου που πέρασαν τα τελευταία οκτώ χρόνια, και που όλοι  σας τους γνωρίζεται,  έχουν οδηγήσει σε απελπισία τους κατοίκους του χωριού που βίωσαν και βιώνουν καθημερινά την εγκατάληψη.
Κι όμως οκτώ + χρόνια το νερό συνεχίζει να τρέχει..... ο δρόμος να είναι απροσπέλαστος και οι κάτοικοι αγοράζουν εμφιαλωμένο νερό και  κλαίνε την μοίρα τους!!
Μπορούμε να τους ξαναεμπιστευτούμε; 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου