Blogger Widgets

ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΕΣ ΚΥΛΙΟΜΕΝΕΣ

ΤΡΕΙΛΕΡ - ΔΙΚΟ ΜΟΥ

** Ο πολίτης ουδενί των άλλων ορίζεται μάλλον ή τω μετέχειν κρίσεως και αρχής**

Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023

ΑΝ.Α.Σ.Α.: Δυστυχώς γινόμαστε θεατές ανέξοδων δηλώσεων από υποψηφίους που επιθυμούν να διεκδικήσουν τον Δημαρχιακό Θώκο στο Ωραιόκαστρο.

 


Στο ίδιο έργο θεατές , για μια ακόμη φορά οι δημότες του Δήμου Ωραιοκάστρου. Υποψήφιος για τον Δημαρχιακό θώκο ,που απείχε από τα κοινά του Δήμου, αλλά και ως αντιδήμαρχος έλαμψε δια της απουσία του, πραγματοποίησε μια βαρύγδουπη δήλωση σε συγκέντρωση στελεχών του. ”Για εμάς αντίπαλος είναι τα προβλήματα του Δήμου”

Αναρωτιόμαστε αρχικά αν γνωρίζει τα προβλήματα των Δημοτικών Ενοτήτων Ωραιοκάστρου, Καλλιθέας, Μυγδονίας.  Σκεπτόμαστε πως είναι δυνατόν κάποιος να διεκδικεί τον Δήμο χωρίς να έχει κάνει καμία απολύτως πρόταση στο Δημοτικό Συμβούλιο ως Αντιδήμαρχος. Προβληματιζόμαστε πως γίνεται να ζητά τόσο ο ίδιος, όσο και τα στελέχη του την υποστήριξη από τους δημότες Ωραιοκάστρου  χωρίς να έχει καταθέσει, όχι μόνο πρόγραμμα θέσεων αλλά ούτε μια πρόταση για κάποιο από τα χρόνια προβλήματα του Δήμου Ωραιοκάστρου.

«Για τη δημοτική παράταξη «αν.α.σ.α» και τον Υπ. Δήμαρχο Παντελή Σκαρλάτο, αντίπαλος δεν είναι τα προβλήματα, γιατί εμείς έχουμε ήδη έχουμε καταθέσει και δημοσιοποιήσει τεκμηριωμένο και αναλυτικό πρόγραμμα και συγκεκριμένες προτάσεις για την επίλυσή τους.

 «Για τη δημοτική παράταξη «αν.α.σ.α» και τον Υπ. Δήμαρχο Παντελή Σκαρλάτο ,αντίπαλοι είναι όλοι αυτοί που βλέπουν τα προβλήματα του Δήμου και χάριν ατομικών και κομματικών εξαρτήσεων αποφεύγουν να τα ακουμπήσουν.

Καλούμε τους Δημότες του Ωραιοκάστρου με τη ψήφο τους στις εκλογές της 8η Οκτώβριου να δώσουν μια απάντηση στο ερώτημα «Αλλάζουμε ή παραμένουμε στα ίδια»

Μας αξίζει να ζούμε καλύτερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου