Blogger Widgets

ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΕΣ ΚΥΛΙΟΜΕΝΕΣ

ΤΡΕΙΛΕΡ - ΔΙΚΟ ΜΟΥ

** Ο πολίτης ουδενί των άλλων ορίζεται μάλλον ή τω μετέχειν κρίσεως και αρχής**

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

«Η προσπάθεια της ΝΔ να μην εφαρμοστούν τα θετικά μέτρα του προϋπολογισμού θα πέσει στο κενό» δήλωσε σήμερα ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Αμανατίδης στην τηλεοπτική εκπομπή «Alpha Ρεπορτάζ».

Γιάννης Αμανατίδης
Βουλευτής Ά Θεσσαλονίκης - Τέως Υφυπουργός Εξωτερικών 
«Η  προσπάθεια της ΝΔ να μην εφαρμοστούν τα θετικά μέτρα του προϋπολογισμού θα πέσει στο κενό» δήλωσε σήμερα ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Αμανατίδης στην τηλεοπτική εκπομπή «Alpha Ρεπορτάζ».
"Είναι απόρρητα και όχι μυστικά τα κονδύλια και επαναλαμβάνω οι δαπάνες είναι απόρρητες και όχι μυστικές και ο πρόεδρος της Βουλής ξεκαθάρισε πλήρως την κατάσταση χθες με την τοποθέτησή του. "
«Έχει κλείσει το θέμα. Ο  υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Κοτζιάς πριν από ένα χρόνο θεσμοθέτησε την ενημέρωση της Βουλής.  Οι διαρροές είναι κατά της χώρας μας» επεσήμανε, ενώ τοποθετήθηκε θετικά για τη θέσπιση ανάλογων διαδικασιών και για τα άλλα υπουργεία.
Για τη ψηφοφορία στα Σκόπια είπε πως: «είναι μεγάλο το δίλημμα των βουλευτών της ΠΓΔΜ αλλά εμείς δεν μπορούμε παρά να περιμένουμε και αν δεν συγκεντρωθουν τα 2/3 θα έχουν πρόωρες εκλογές στις αρχές Δεκεμβρίου. Υπάρχει όμως μια μεγάλη δυναμική από τις 600 χιλιάδες ψήφους του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα. Αν δεν περάσουν οι συνταγματικές αλλαγές, βέβαια, δεν ισχύει η συμφωνία» εξήγησε.
«Για πρώτη φορά ο προϋπολογισμός έχει θετικά αντίμετρα που ωφελούν τους περισσότερους και η ΝΔ δεν μπορεί να το εμποδίσει αυτό» υποστήριξε κατόπιν, ενώ ερωτηθείς για ενδεχόμενο θερμό επεισόδιο με την Τουρκία εξαιτίας της παρουσίας του ερευνητικού σκάφους «Μπαρμπαρός» στην ανατολική Μεσόγειο, είπε πως: «η Ελλάδα υπερασπίζεται τα κυριαρχικά της δικαιώματα με αποφασιστικότητα και ταυτόχρονα έχει συνάψει συμμαχίες που δημιουργούν τρίγωνα σταθερότητας, όπως με Ισραήλ και Αίγυπτο από κοινού με την Κύπρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου