Blogger Widgets

ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΕΣ ΚΥΛΙΟΜΕΝΕΣ

ΤΡΕΙΛΕΡ - ΔΙΚΟ ΜΟΥ

** Ο πολίτης ουδενί των άλλων ορίζεται μάλλον ή τω μετέχειν κρίσεως και αρχής**

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Παρουσίαση 22/10/18 (Θεσσαλονίκη): Θανατοποινίτες (Φίλιππος Παναγιώτου)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΣΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ
"Θανατοποινίτες"
Φίλιππος Παναγιώτου - Ποίηση
Οι Εκδόσεις Πηγή και ο συγγραφέας/ποιητής Φίλιππος Παναγιώτου σάς προσκαλούν στην παρουσίαση της ποιητικής συλλογής με τίτλο "Θανατοποινίτες", στο Cafe Θέα/tro, τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου στις 19:00.

Η ποιητική συλλογή "Θανατοποινίτες" είναι ένα έργο σύγχρονο σε ελεύθερο στίχο, με συμβολισμούς, βιωματικές αλήθειες και συναισθηματική αμεσότητα προς τον αναγνώστη. Στόχο έχει την αφύπνισή του μέσα από την ταύτιση με κάποιες καταστάσεις της πραγματικής ζωής, όπου όλοι είμαστε θανατοποινίτες. Το μόνο σίγουρο για όλους είναι ο θάνατος. Το αν η ζωή μας θα είναι αποκλειστικά δική μας, όμως, ή στα χέρια τρίτων... πάνω σ'αυτό ίσως να έχουμε δύναμη, λόγο και επιλογή.

Για συνέντευξη με τον συγγραφέα, ενόψει της παρουσίασης, ή περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο, παρακαλούμε καλέστε στο 211012 6900 ή στείλτε μήνυμα στο iwrite.pr@gmail.com.
Από το οπισθόφυλλο
Σε αυτόν τον χαοτικό κόσμο υπάρχει θλίψη, η οποία περνάει από κάποια στάδια: Της άρνησης, του θυμού, της διαπραγμάτευσης, της κατάθλιψης και, τελικά, της αποδοχής. Ένας θανατοποινίτης, μερικά λεπτά πριν την εκτέλεσή του, συνήθως εκφράζει θετικά συναισθήματα, αφού η ζωή του είναι πλέον στα χέρια τρίτων. Σε αυτό το στάδιο, βρίσκεται ο περισσότερος κόσμος πάνω στη γη. Του συμβιβασμού και της αποδοχής. Για τους ασυμβίβαστους υπάρχουν τα άλλα στάδια, τα οποία είναι επικίνδυνα…
Όπως και να ’χει, όλοι μας κουβαλάμε έναν θανατοποινίτη μέσα μας.
Ο συγγραφέας
Ο Φίλιππος Παναγιώτου, γεννηµένος το 1990, µεγάλωσε και ζει στην Αθήνα. Σπούδασε δηµοσιογραφία, ασκώντας το επάγγελµα για τέσσερα χρόνια. Αγαπά κάθε µορφή τέχνης, αλλά προτιµά να εκφράζεται µέσω της ποίησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου