Blogger Widgets

ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΕΣ ΚΥΛΙΟΜΕΝΕΣ

ΤΡΕΙΛΕΡ - ΔΙΚΟ ΜΟΥ

** Ο πολίτης ουδενί των άλλων ορίζεται μάλλον ή τω μετέχειν κρίσεως και αρχής**

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023

Χαλαρή βραδιά συζήτησης Σ. Δημητριάδου με εκπροσώπους μέσων ενημέρωσης του Δ. Ωραιοκάστρου

 





Μια χαλαρή βραδιά συζήτησης μεταξύ «τυρού και αχλαδιού» με εκπροσώπους των τοπικών μέσων ενημέρωσης του Δήμου Ωραιοκάστρου είχε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, η Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Σοφία Δημητριάδου.

Στην όμορφη και σε πολύ καλό κλίμα συνάντηση που έλαβε μέρος στο εστιατόριο La Trattoria, η κ. Δημητριάδου παρουσιάστηκε ιδιαίτερα άνετη στη συζήτηση για θέματα που αφορούν την τρέχουσα «αυτοδιοικητική» επικαιρότητα, ενώ ως ευγενική οικοδέσποινα δέχτηκε ερωτήσεις αλλά και καλόπιστη κριτική πάνω στον τομέα που υπηρετεί.  
Σχετικά με την παρουσία της στη «μάχη» των δημοτικών εκλογών δήλωσε αισιόδοξη για τη δική της πολιτική πορεία αλλά και για τη νίκη από την πρώτη Κυριακή του νυν δημάρχου, Παντελή Τσακίρη. Ακόμα αποκάλυψε πως δέχτηκε προτάσεις από τρεις(!) δημοτικές παρατάξεις προκειμένου να στελεχώσει το ψηφοδέλτιο τους, ενώ σημείωσε με νόημα ότι με τους υπόλοιπους υποψηφίους των άλλων συνδυασμών «δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα και δεν θα χωρίσουν τίποτα».

Από το τραπέζι, όπως ήταν φυσικό, δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι αναφορές στον «πολύ δύσκολο τομέα» που υπηρετεί.  Η κ. Δημητριάδου μίλησε για την κριτική που δέχεται στην καθαριότητα και έβγαλε …«ειδήσεις».
 «Επιδιώκουμε την καλόπιστη κριτική η οποία μας βοηθά να γίνουμε καλύτεροι κάτι που εξάλλου είναι συνεχής μας προσπάθεια» είπε η κ. Δημητριάδου και συνέχισε:  
«Καθημερινά παλεύουμε τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου με τους κάδους, τους πράσινους, τους μπλε αλλά πολύ σύντομα και με τους …καφέ, οι οποίοι θα τοποθετηθούν πιλοτικά για αρχή στις λαϊκές αγορές, αν όχι την ερχόμενη Δευτέρα, πολύ σύντομα. Στη συνέχεια και μετά από αρκετό χρόνο, αφού δούμε πως θα προχωράει το θέμα, νέοι καφέ κάδοι θα τοποθετηθούν στα super market και τα καταστήματα εστίασης» κατέληξε η Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας.   
Όπως ανέφερε επίσης στους εκπροσώπους των ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης, πολύ σύντομα θα υπάρξουν νέα απορριμματοφόρα και φορτηγά που θα ενισχύσουν τη δύναμη της «Καθημερινότητας», ενώ το εργοτάξιο θα μεταφερθεί σε άλλη έκταση ιδιοκτησίας του Δ. Ωραιοκάστρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου