Blogger Widgets

ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΕΣ ΚΥΛΙΟΜΕΝΕΣ

ΤΡΕΙΛΕΡ - ΔΙΚΟ ΜΟΥ

** Ο πολίτης ουδενί των άλλων ορίζεται μάλλον ή τω μετέχειν κρίσεως και αρχής**

Κυριακή 14 Μαΐου 2023

«Νεολαία, συνταξιούχοι, εκπαιδευτικοί και υγειονομικοί έχουν γυρίσει την πλάτη στον Μητσοτάκη» (βίντεο)

 


Γιάννης Αμανατίδης
Βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης - Πρώην υφυπουργός Εξωτερικών

«Υπάρχει κενό στην εξωτερική μας πολιτική, επειδή ο κ. Μητσοτάκης δεν χρησιμοποίησε τον χρόνο, που είχε, για έναν επωφελή ελληνοαλβανικό διάλογο με απτά αποτελέσματα» επισήμανε, ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών και υποψήφιος βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Γιάννης Αμανατίδης, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του «Κόντρα» για τη σύλληψη του υποψήφιου δημάρχου Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρη.

«Έκανε επικοινωνιακή πολιτική με τη γειτονική μας χώρα» σημείωσε, προσθέτοντας πως «η προφυλάκιση, χωρίς αδιάσειστα στοιχεία, μία μέρα πριν από τις εκλογές, γεννά εύλογα ερωτήματα και ανησυχίες και είναι και προκλητική».

Όπως είπε, η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα στήριξε την ενταξιακή πορεία των Δυτικών Βαλκανίων και της Αλβανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, «όμως, προϋπόθεση για να προχωρήσει η ευρωπαϊκή πορεία της Αλβανίας είναι να σεβαστεί το κράτος δικαίου, καθώς και τα περιουσιακά δικαιώματα και δικαιώματα αυτοπροσδιορισμού της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας - κριτήρια που αποτυπώθηκαν για πρώτη φορά ρητά σε ευρωπαϊκό επίπεδο στα Συμπεράσματα του Συμβουλίου ΕΕ της 18/6/2019».

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Α΄ Θεσσαλονίκης, ερωτηθείς στη συνέχεια, για την κοστολόγηση του προγράμματος διακυβέρνησης του κόμματος, απάντησε ότι «υπάρχει οικονομικό επιτελείο και ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν έχει ανάγκη ούτε τον Στουρνάρα, ούτε τον Σταϊκούρα για την αξιολόγηση. Είναι ένα άξιο επιτελείο, που έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια».

«Ας πάει η ΝΔ το δικό της πρόγραμμα, που δεν το έχει κοστολογήσει και συνέχεια το συμπληρώνει ο κ. Μητσοτάκης- ανάλογα με τις δημοσκοπήσεις- με τη νεολαία, τους συνταξιούχους, τους εκπαιδευτικούς και τους υγειονομικούς να του έχουν γυρίσει την πλάτη» υποστήριξε.

Παρακολουθήστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Γιάννη Αμανατίδη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου