Blogger Widgets

ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΕΣ ΚΥΛΙΟΜΕΝΕΣ

ΤΡΕΙΛΕΡ - ΔΙΚΟ ΜΟΥ

** Ο πολίτης ουδενί των άλλων ορίζεται μάλλον ή τω μετέχειν κρίσεως και αρχής**

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020

Π. ΤΣΑΚΙΡΗΣ Μήνυμα ενότητας και αισιοδοξίας κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων του δήμου Ωραιοκάστρου






Μήνυμα ενότητας, συνεργασίας αλλά και αισιοδοξίας για την πορεία του δήμου μέσα στην καινούρια χρονιά έστειλε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων του δήμου.
«Η ενότητα, η καλή προαίρεση και η ενσυναίσθηση ότι θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό για τον δήμο μας είναι τα στοιχεία αυτά τα οποία πιστεύω ότι θα μας οδηγήσουν σε μια πολύ καλή περίοδο. Τα δείγματα είναι πολύ ευοίωνα. Οι καταστάσεις που θα βιώσουμε από δω και πέρα να είστε βέβαιοι ότι θα αλλάξουν την εικόνα του τόπου μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, σημειώνοντας ότι καμία διοίκηση δεν μπορεί να τα πετύχει τους στόχους της μόνη της, αν δεν έχει αρωγούς και συμπαραστάτες τους εργαζομένους.
«Ο σκοπός και ο στόχος είναι ένας και μοναδικός: Να μπορέσουμε τελικά να υπηρετήσουμε τους πολίτες, προσφέροντάς τους ένα πολύ αξιοπρεπές και καλύτερο επίπεδο διαβίωσης από αυτό που είχαν μέχρι πρότινος», τόνισε ο κ. Τσακίρης, ευχόμενος καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους.
Το φλουρί της βασιλόπιτας έπεσε στη νομική υπηρεσία του δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου