Blogger Widgets

ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΕΣ ΚΥΛΙΟΜΕΝΕΣ

ΤΡΕΙΛΕΡ - ΔΙΚΟ ΜΟΥ

** Ο πολίτης ουδενί των άλλων ορίζεται μάλλον ή τω μετέχειν κρίσεως και αρχής**

Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Γιάννης Αμανατίδης: «Προοδευτικός άνεμος νίκης την Κυριακή 26 Μαΐου» (video)


Γιάννης Αμανατίδης
Βουλευτής Ά Θεσσαλονίκης - Τέως Υφυπουργός Εξωτερικών
«Προοδευτικός άνεμος νίκης την Κυριακή 26 Μαΐου» (video)

«Στη χώρα πνέει ένας προοδευτικός άνεμος συσπείρωσης, υπεράσπισης των κατακτήσεων, στήριξης του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ και τελικά νίκης την Κυριακή στις 26 Μαΐου. Οι πολίτες δεν θα επιτρέψουν να περάσουν πολιτικές ρεβανσισμού, οπισθοδρομικές και εντέλει αντικοινωνικές» τόνισε μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ1, ο βουλευτής Α΄Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ. Γιάννης Αμανατίδης.


«Το κακό προηγούμενο των δημοσκοπήσεων τόσο στις προηγούμενες εκλογές όσο και το δημοψήφισμα, είναι επιβαρυντικά στοιχεία, που δείχνουν κατά τη γνώμη μου ότι χρησιμοποιούνται περισσότερο για να διαμορφώσουν και όχι να αποτυπώσουν το εκλογικό αποτέλεσμα», είπε στη συνέχεια κληθείς να σχολιάσει τις δημοσκοπήσεις.


«Στο διάστημα αυτό αποκαλύφτηκε η ατζέντα της ΝΔ, που επιμελώς ήθελε να κρύψει. Μιλάω για την 13η σύνταξη που δεν δεσμεύονται να τη διατηρήσουν, την αναλογία προσλήψεων 1 προς 5, τα εργασιακά δικαιώματα και τη νεοφιλελεύθερη πολιτική που οδηγεί κοινωνικά δικαιώματα, όπως Υγεία και Παιδεία στο βωμό του κέρδους» επεσήμανε στη συνέχεια.

«Η χώρα μας βγήκε από την επιτροπεία τον Αύγουστο του 2018 και θεσπίστηκαν μια σειρά από θετικά μέτρα όπως είναι η 13η σύνταξη, η αύξηση του κατώτατου μισθού, η κατάργηση του υποκατώτατου για τους νέους, η επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων και η αποκατάσταση του κοινωνικού κράτους» σημείωσε, καταλήγοντας ότι δεν πρέπει να κινδυνέψουν.

 
Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου