Blogger Widgets

ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΕΣ ΚΥΛΙΟΜΕΝΕΣ

ΤΡΕΙΛΕΡ - ΔΙΚΟ ΜΟΥ

** Ο πολίτης ουδενί των άλλων ορίζεται μάλλον ή τω μετέχειν κρίσεως και αρχής**

Σάββατο 9 Μαρτίου 2019

Δήλωση στήριξης της Βασιλείας (Βάσως) Μαντά στον Ανέστη Πολυχρονίδη


                «Με τον Ανέστη» οι γυναίκες με πολυδιάστατη εθελοντική κοινωνική προσφορά- Δήλωση στήριξης της Βασιλείας (Βάσως) Μαντά στον Ανέστη Πολυχρονίδη
Ολοένα και περισσότερες γυναίκες πλαισιώνουν τον Ανέστη Πολυχρονίδη στον «δρόμο» προς τη δημαρχία του Ωραιοκάστρου εντασσόμενες στη δημοτική παράταξη «Συνεργασία Τώρα». Πρόκειται για γυναίκες οι οποίες έχουν τον εθελοντισμό στο «DNA» τους και διακρίνονται για την ενεργή συμμετοχή τους σε κοινωνικές δράσεις και συλλόγους. Μια από αυτές τις γυναίκες είναι η Βασιλεία (Βάσω) Μαντά, κάτοικος της Γαλήνης η οποία δήλωσε τη στήριξή της στον υποψήφιο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Ανέστη Πολυχρονίδη.
Η δήλωση στήριξης της Βασιλείας Μαντά στον Ανέστη Πολυχρονίδη έχει ως εξής:
«Η αγάπη μου για τη Γαλήνη και η αγωνία μου για την επίλυση των προβλημάτων που ταλαιπωρούν τους συνδημότες μου σε όλο το Ωραιόκαστρο μου έδωσαν το έναυσμα για την ενεργή ενασχόλησή μου με την τοπική αυτοδιοίκηση. Και δεν θα μπορούσα να προχωρήσω σε αυτό το βήμα παρά μόνο μαζί με τον Ανέστη Πολυχρονίδη, στηρίζοντάς τον για την δημαρχία του Ωραιοκάστρου.
Γνωρίζω πολύ καλά τον Ανέστη μέσα από τη μακρόχρονη οικογενειακή φιλία που μας συνδέει. Με έχει κερδίσει με το ειλικρινές και διαρκές ενδιαφέρον του για τον τόπο μας και για τους ανθρώπους του, για τα προβλήματα της καθημερινότητας, για τη σχολική στέγη, για το περιβάλλον, για την ασφάλεια των κατοίκων κυρίως δε των παιδιών. Είναι πάντα παρών σε όλα τα μικρά και μεγάλα προβλήματα του Ωραιοκάστρου από τη θέση τόσο του δημοτικού συμβούλου της αντιπολίτευσης όσο και του αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων την περίοδο 2011-2013. Είναι μαχητικός και με δημοκρατικές αρχές. Επιδιώκει πάντα τη συνεργασία και τις συγκλίσεις σε μείζονα θέματα με γνώμονα πάντα το καλό του κοινωνικού συνόλου. Έχει γνώσεις αλλά και αυτοδιοικητική εμπειρία, αλλά κυρίως αγαπά το Ωραιόκαστρο και τους ανθρώπους του. Πιστεύω στις δυνατότητες του Ανέστη και εκτιμώ πως θα είναι ένας πολύ καλός δήμαρχος. Ο δήμαρχος που μας αξίζει». 
Βιογραφικό της Βασιλείας Μαντά
Η Βασιλεία (Βάσω) Μαντά γεννήθηκε το 1950 στη Θεσσαλονίκη και ήταν επιχειρηματίας με εξαγωγική εταιρία στον κλάδο ένδυσης.
Είναι παντρεμένη, έχει δυο παιδιά και τρία εγγόνια. Εγκαταστάθηκε στη Γαλήνη τη δεκαετία του ’80 και είναι ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας με πλούσια και πολυδιάστατη εθελοντική και φιλανθρωπική δράση. Έχει συνδράμει το κοινωνικό έργο που επιτελούν σύλλογοι και φορείς με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις λεγόμενες ευπαθείς ομάδες, ενώ καθημερινά και αθόρυβα βοηθάει άτομα που έχουν ανάγκη, όπως φτωχές οικογένειες και νέους εξαρτημένους από τα ναρκωτικά. 
Ήταν από τα ιδρυτικά μέλη του συλλόγου των κατοίκων της Γαλήνης που συνέβαλε στην ανέγερση του Ιερού Ναού Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού, αλλά και στη δημιουργία μιας ενεργούς ενοριακής κοινότητας με σημαντικό έργο και ποικίλες δομές όπως το Φιλόπτωχο Ταμείο, το κοινωνικό παντοπωλείο, καθώς και η νεανική ενοριακή εστία με το κοινωνικό φροντιστήριο, με τις χορωδίες, τα τμήματα παιδικής ζωγραφικής και την εκμάθηση παραδοσιακών χορών.
Είναι επίσης μέλος του συλλόγου φίλων της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου «Ελπίδα». Είναι εθελόντρια στο Χαρίσειο Γηροκομείο, στον Ερυθρό Σταυρό, στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου και υπήρξε εθελόντρια στους ΑΧΕΠΑΝΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου