Blogger Widgets

ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΕΣ ΚΥΛΙΟΜΕΝΕΣ

ΤΡΕΙΛΕΡ - ΔΙΚΟ ΜΟΥ

** Ο πολίτης ουδενί των άλλων ορίζεται μάλλον ή τω μετέχειν κρίσεως και αρχής**

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Σε ζωντανή σύνδεση: Φύγε εσύ… έλα εσύ….!!!


Του Γεωργίου Γκόντη
ΓΚΟΝΤΗΣ 1 DSC_0573Σαν κεραυνός εν αιθρία, φάνηκε η αποπομπή, σε «ζωντανή σύνδεση» του κ. Τσακαλίδη Ηρακλή, από την θέση του αντιδημάρχου Οικονομικών & Διοικητικού στο Ωραιόκαστρο. Και δικαιολογημένα θα λέγαμε για όσους δεν γνώριζαν τις σκέψεις των τελευταίων μηνών του δημάρχου.
Η σκέψη τις αλλαγής του κ. Τσακαλίδη δεν ήταν πρόσφατη. Πιστεύουμε ότι άρχισε να απασχολεί την ηγεσία από το καλοκαίρι .
Οι γνωρίζοντες τον τρόπο λειτουργίας του δημάρχου λένε ότι την συγκεκριμένη χρονική στιγμή η αποπομπή του αντιδημάρχου κ. Τσακαλίδη εν όψη μάλιστα αλλαγής στο μέσο της θητείας (2,5) έτη, και των υπολοίπων αντιδημάρχων, ήταν μία κίνηση υψηλού συμβολισμού στις δημόσιες διαφωνίες που υπάρχουν μέσα στην “Πολιτεία με Όραμα”, από ορισμένα μέλη της παράταξής του.
Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου κ. Γαβότσης από αυτή την υψηλού συμβολισμού κίνηση, προσδοκεί και περιμένει να πέσουν οι τόνοι της έμμεσης αμφισβήτησης του από ορισμένα στελέχη της παλαιάς φρουράς. Η γραμμή που χάραξε είναι μία και σ’ αυτό δεν επιδέχονται αμφισβητήσεις. Οι ενδοπαραταξιακές κόντρες εξυπηρετούν μόνον την αντιπολίτευση. Αυτό ενόχλησε πάρα πολύ τον κ. Γαβότση. Με την αποπομπή έστειλε μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση για το τι θα συμβεί στα επόμενα τρία χρόνια που απομένουν μέχρι και τις δημοτικές εκλογές.
Από το καλοκαίρι πολλοί πίστευαν ότι η “αποπομπή” του κ. Τακαλίδη από την θέση του αντιδημάρχου οικονομικών – Διοικητικού του Δήμου Ωραιοκάστρου, θα γινόταν πολύ πιο σύντομα. Στις ημέρες που ακολούθησαν ως την καρατόμηση του, αφού συνεχιζόταν το κρεσέντο της ενδοπαραταξιακής αντιπαράθεσης και της χάραξης ξεχωριστής σχεδόν αυτόνομης πορείας κάποιων στελεχών, ωρίμασε η ιδέα της καρατόμησης του. Έτσι όταν ο πρώην αντιδήμαρχος (έδωσε την αφορμή) αντέδρασε με τον τρόπο αυτό στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο, ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου κ. Γαβότσης Αστέριος με μία κίνηση επίδειξης πυγμής, δεν δίστασε ούτε στιγμή να τον “πετάξει” στην κυριολεξία από  το Δ.Σ., παραγνωρίζοντας ακόμα και τις κάποιες ελάχιστες αντιδράσεις που πιθανόν να εκδηλωθούν από την μεριά του πρώην.
Σε μια κίνηση «όλο νόημα» προχώρησε αμέσως στον διορισμό του κ. Κοιτσίδη Παναγιώτη στην θέση του.
Κοιτσίδης Παναγιώτης. Πολλά μπορεί να πει κανείς γι’ αυτόν, αλλά στο τέλος δύο πράγματα είναι αυτά που θα μείνουν. Το πρώτο, ότι από την συμμετοχή του στα έως τώρα δημοτικά συμβούλια έχει στο ενεργητικό του μόνον σωστές τοποθετήσεις – παρεμβάσεις . Εξαιρετικά ικανός και δραστήριος με όρεξη για δουλεία και προσφορά στα κοινά και το δεύτερο έχει πολλές συμπάθειες στο δήμο και εκτός αυτού είναι ένα νέο πρόσωπο που τον έχουμε δει να “ανεβαίνει” όλο και πιο εντατικά στο χώρο της πολιτικής. Το κέφι, η αισιοδοξία και η διάθεση του είναι αυτά που θα σε κάνουν να τον ξεχωρίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου