Blogger Widgets

ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΕΣ ΚΥΛΙΟΜΕΝΕΣ

ΤΡΕΙΛΕΡ - ΔΙΚΟ ΜΟΥ

** Ο πολίτης ουδενί των άλλων ορίζεται μάλλον ή τω μετέχειν κρίσεως και αρχής**

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

Ο ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ του συνειδητοποιημένου ψηφοφόρου

 της Όλγας Βασιλειάδου-Εδιρνέλη



1. Γνωρίζει ότι οφείλει να συμμετέχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές για την βελτίωση της ποιότητας της καθημερινότητάς του.

2.  Γνωρίζει πως η ψήφος του είναι καθοριστική και κρίσιμη για να συμβάλλει στην πρόοδο και ανάπτυξη του τόπου που ζει και αναπνέει.

3. Γνωρίζει πως (επ΄ ουδενί) δεν αποφασίζει με κριτήριο τη συγγένεια, τη φιλία ή τη γειτνίαση αλλά με κριτήριο τις ικανότητες, τις γνώσεις και την αξιοσύνη του υποψήφιου.

4. Γνωρίζει πως η ψήφος του δεν πρέπει να εξαγοράζεται με μια θέση (όμηρου) συμβασιούχου ορισμένου χρόνου, με ένα μικρορουσφέτι ή με μια  μικροεξυπηρέτηση.

5. Γνωρίζει πως η ψήφος του δεν εξαγοράζεται με κάποια υποχρέωση που χρωστά στον υποψήφιο δήμαρχο ή σύμβουλο. Σε αυτόν πηγαίνει γλυκά, λουλούδια ή του κάνει το τραπέζι και ξεχρεώνει.

6. Γνωρίζει πως για τα προβλήματα και τις ελλείψεις που έχει η ποιότητα της ζωής του (στην πόλη ή το χωριό), υπεύθυνες είναι οι μέχρι τώρα λανθασμένες επιλογές του, σε υποψήφιους που στήριξε και παρέδωσε τη διοίκηση του Δήμου.

7. Γνωρίζει πλέον πως με τα ίδια υλικά και την ίδια συνταγή, δεν γίνεται να  περιμένει διαφορετικό φαγητό.

8. Γνωρίζει πια τα «ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα» όσων διοίκησαν και απέτυχαν τα προηγούμενα χρόνια και τον έχουν χορτάσει με τις παχυλές, και επαναλαμβανόμενες κούφιες υποσχέσεις τους.

 

9. Γνωρίζει πως οι κομματικές εξαρτήσεις των υποψηφίων δημάρχων, τους καθιστούν υποχείρια των κυβερνητικών πολιτικών στην αυτοδιοίκηση.

10. Γνωρίζει σε τελική ανάλυση, ότι πρέπει να ψηφίζει τους οικονομικά ανεξάρτητους και επαγγελματικά πετυχημένους και όχι τους υποψήφιους δημάρχους που σιτίζονται από το δημόσιο χρήμα.  

Γι αυτό, την επόμενη Κυριακή 8 Οκτωβρίου ψηφίζουμε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (αν.α.σ.α) και για δήμαρχο Ωραιοκάστρου τον ΠΑΝΤΕΛΗ ΣΚΑΡΛΑΤΟ.

----------------------------------//--------------------------------

Η Όλγα Βασιλειάδου-Εδιρνέλη είναι Σχολική Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής, κάτοχος Μεταπτυχιακού και Διδακτορικού τίτλου σπουδών, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την αν.α.σ.α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου