Blogger Widgets

ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΕΣ ΚΥΛΙΟΜΕΝΕΣ

ΤΡΕΙΛΕΡ - ΔΙΚΟ ΜΟΥ

** Ο πολίτης ουδενί των άλλων ορίζεται μάλλον ή τω μετέχειν κρίσεως και αρχής**

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΕΛΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ (5/10/2023)

 



Η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ του Δήμου Ωραιοκάστρου καλεί τα μέλη, τις φίλες και τους φίλους του κόμματος, να ΜΗΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ με τη ψήφο τους ΚΑΝΕΝΑ από τα δύο ψηφοδέλτια της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας που έχουν επικεφαλής αφενός τον νυν δήμαρχο κ. Π. Τσακίρη (Ανθρώπων Έργα) πρώην υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ και διορισμένο υποδιοικητή του νοσοκομείου Γεννηματάς  και αφετέρου τον κ. Π. Αταμιάν (Μαζί για τον τόπο μας) διορισμένο αντιπρόεδρο της ΕΥΑΘ ΠΑΓΙΩΝ και κουμπάρο του Υπουργού κ. Καράογλου, οι οποίοι διεκδικούν τη Δημαρχία. Δεν τους χωρίζει καμία ουσιαστική διαφορά, απλώς, εκπροσωπούν τις αντιπαλότητες των βουλευτών της ΝΔ στη Β’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης καθώς και τις δικές τους προσωπικές φιλοδοξίες.

Εμείς στην ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Μυγδονίας εκφραζόμαστε και συντασσόμαστε με την από 22/23-10-2022 απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής, σύμφωνα με την οποία, «η συντριπτική πλειοψηφία των Δημάρχων και των Περιφερειαρχών της ΝΔ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ  πολιτική πελατειακή αντίληψη και στην ίδια διαχειριστική, παλαιοκομματική  και αδιαφανή πρακτική με το κόμμα τους τη ΝΔ και το επιτελικό κράτος Μητσοτάκη ………..». Η συμμετοχή των μελών μας και η συνδρομή μας στη συγκρότηση, συμμετοχή και στήριξη πλειοψηφικών και νικηφόρων αυτοδιοικητικών σχημάτων έχει στόχο την ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ με την ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΜΑΣ στους θεσμούς της άμεσης αντιπροσώπευσης της κοινωνίας και στην επαναφορά της πολιτικής στις πλατιές κοινωνικές δυνάμεις.

Συντασσόμαστε δε επίσης και με την από 24/8/2023 απόφαση της Β! Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, σύμφωνα με την οποία  «πάγια θέση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι ότι οι αυτοδιοικητικές εκλογές, επειδή αφορούν καίρια και άμεσα το πολιτικό και διοικητικό σύστημα της χώρας είναι βαθύτατα πολιτικές, όπως άλλωστε σε όλες τις χώρες της Ε.Ε., και αποδεικνύουν την ειλικρίνεια και συνέπεια προθέσεων, θέσεων και συμπεριφορών των πολιτικών δυνάμεων. Η συντριπτική πλειοψηφία των Δημάρχων και των Περιφερειαρχών της ΝΔ εντάσσονται στην ίδια πολιτική πελατειακή αντίληψη και στην ίδια διαχειριστική, παλαιοκομματική  και αδιαφανή πρακτική με το κόμμα τους, τη ΝΔ και το επιτελικό κράτος Μητσοτάκη.

Στόχος μας λοιπόν είναι η ριζική ανατροπή των πολιτικών συσχετισμών στην αυτοδιοίκηση και η αποφασιστική ενίσχυση των δυνάμεων, που βρίσκονται τοποθετημένοι στην αντιδιαμετρική πολιτική αντίληψη της ΝΔ ………..».

Επειδή λοιπόν θέλουμε να αλλάξει επιτέλους ρότα ο Δήμος μας και να έρθουν καλύτερες μέρες στον τόπο μας, την Κυριακή στις 8/10/2023 καταψηφίζουμε  τα δύο προαναφερόμενα κυβερνητικά ψηφοδέλτια των κ.κ Τσακίρη και Αταμιάν.

               Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου