Blogger Widgets

ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΕΣ ΚΥΛΙΟΜΕΝΕΣ

ΤΡΕΙΛΕΡ - ΔΙΚΟ ΜΟΥ

** Ο πολίτης ουδενί των άλλων ορίζεται μάλλον ή τω μετέχειν κρίσεως και αρχής**

Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023

Η Κατερίνα Γρηγορίου υποψήφια με τον Π. Τσακίρη και την παράταξη «Ανθρώπων Έργα»

 


Ενισχύεται ο συνδυασμός «Ανθρώπων Έργα» του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του ερχόμενου Οκτωβρίου.

Η Κατερίνα Γρηγορίου δηλώνει ότι στηρίζει τον Παντελή Τσακίρη και θα είναι υποψήφια στις εκλογές με την παράταξη «Ανθρώπων Έργα».

Ακολουθεί σύντομο βιογραφικό σημείωμα της Κατερίνας Γρηγορίου:

«Με διάθεση προσφοράς κι έχοντας πλήρη συνείδηση της ευθύνης που απορρέει από την κίνησή μου αυτή, συμμετέχω στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, αποδεχόμενη την πρόταση τους Δημάρχου μας Παντελή Τσακίρη. Πιστεύω στην δυναμική του, στις διαπραγματευτικές του ικανότητες, στην εμπειρία του στην Διοίκηση του Δήμου μας και στις ευκαιρίες που θα μου δώσει να συνδράμω σε ένα Δήμο για τους πολίτες, με τους πολίτες. Στόχος μου να παραδώσω λιγότερα προβλήματα και περισσότερες λύσεις, καταθέτοντας όλες μου τις δυνάμεις και δεξιότητες ως άτομο κι ως δημότης Ωραιοκάστρου από το 2010.

·       Είμαι Σύμβουλος εργασίας στην Δ.ΥΠ.Α ( τέως ΟΑΕΔ) με αντικείμενο την σύζευξη προσφοράς και ζήτησης εργασίας.

·       Απόφοιτος Οικονομικών Επιστημών ΑΠΘ, Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) του Πανεπιστημίου Βρυξελλών και μιλάω αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά.

·       Μητέρα τριών ανήλικων παιδιών και σύζυγος του Νίκου Βλάχου, επιχειρηματία στον Δήμο Ωραιοκάστρου.

·       Ενασχόληση με το ερασιτεχνικό θέατρο, μέλος συλλόγου Εν Δράσει».

 

 

«Ένας άνθρωπος που μιλάμε την ίδια γλώσσα και εκπέμπουμε στο ίδιο μήκος κύματος! Η Κατερίνα Γρηγορίου αποφάσισε να διαθέσει αρκετή από την αστείρευτη ενέργεια της στα τοπικά δρώμενα και να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο όπως έχει μάθει να κάνει στη ζωή της από μικρή! Πόσο χαίρομαι να συναντώ τέτοιους ανθρώπους και ακόμη περισσότερο, που με κλειστά μάτια, βλέπουμε ακριβώς τα ίδια για τον τόπο μας! Καλώς ήρθες Κατερίνα», τόνισε ο Παντελής Τσακίρης, δήμαρχος Ωραιοκάστρου και επικεφαλής της παράταξης «Ανθρώπων Έργα», καλωσορίζοντας την Κατερίνα Γρηγορίου στον συνδυασμό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου