Blogger Widgets

ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΕΣ ΚΥΛΙΟΜΕΝΕΣ

ΤΡΕΙΛΕΡ - ΔΙΚΟ ΜΟΥ

** Ο πολίτης ουδενί των άλλων ορίζεται μάλλον ή τω μετέχειν κρίσεως και αρχής**

Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

Ασφαλτόστρωση..... με μελλοντική γεύση σε επόμενη φάση;


Στη λεωφόρο Δημοκρατίας εξελίχθηκαν εργασίες αποκατάστασης, έπειτα από σχετικές οχλήσεις που είχε δεχθεί ο δήμος σύμφωνα με την διοίκηση Ωραιοκάστρου.
Κατά σύμπτωση το ίδιο χρονικό διάστημα εξελίχθηκαν και  εργασίες αποκατάστασης (ασφαλτόστρωση σε ιδιωτικό χώρο) συγκεκριμένα στο parking γνωστού καταστήματος κοντά στην Λεωφόρο Δημοκρατίας, από τον ίδιο εργολάβο και με τα ίδια μηχανήματα.
Επικοινωνήσαμε με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων κ. Καζαντζίδη για να ενημερώσει τι γνωρίζει για το θέμα.  Όμως για  να ενημερωθούμε εμείς και με την σειρά τους η πολίτες της πόλης άλλα και του δήμου, ο κ. Καζαντζίδης έθεσε όρους στην επικοινωνία μας, γιαυτό και δώσαμε νέο ραντεβού  στο οποίο όμως δεν απάντησε ποτέ, ούτε το απόγευμα άλλα ούτε και το βραδύ στις κλήσεις μας.
Άραγε τι φοβάται; Φοβάται ή αδιαφορεί για την ενημέρωση των δημοτών; έχει κάτι να κρύψει;
Κύριε Καζαντζίδη την ίδια ημέρα που ο δήμος εκτελούσε δημοτικό έργο, έριχνε άσφαλτο επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας, τα ίδια μηχανήματα από τον ίδιο εργολάβο λίγα μετρά παραπάνω έστρωναν άσφαλτο σε ιδιωτικό χώρο.
 Σύμπτωση; Έχει κάποια σχέση ο δήμος με την ασφαλτόστρωση ιδιωτικού αυτού χώρου και κατ' επέκταση με τους ιδιοκτήτες του;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου