Blogger Widgets

ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΕΣ ΚΥΛΙΟΜΕΝΕΣ

ΤΡΕΙΛΕΡ - ΔΙΚΟ ΜΟΥ

** Ο πολίτης ουδενί των άλλων ορίζεται μάλλον ή τω μετέχειν κρίσεως και αρχής**

Σάββατο 16 Μαΐου 2020

Κύριε Καρασσαβίδη έλεος, Υπάρχει και φιλότιμο!!!




Είπαμε να μην του απαντήσουμε για όλα αυτά που έγραψε στην προσωπική του σελίδα, αλλά θεωρήσαμε σωστό να ενημερώσουμε μετά από αυτόν και εμείς  δημόσια τους πολίτες του δήμου. Τελικά αυτή η ενημέρωση με γεγονότα είναι που σας ενοχλεί.
Με αφορμή την πρόσφατη ανάρτηση του αντιδημάρχου οικονομικών του δήμου, του θυμίζουμε ότι: “Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάμε για σχοινί”. Και επειδή διακρίνουμε ότι έχει κοντή μνήμη θα του υπενθυμίσουμε με ντοκουμέντα την ταλαιπωρία που υφιστάμεθα από την αδυναμία της υπηρεσίας που ηγείστε,  να απαντήσει εντός των νόμιμων χρονικών ορίων που σας θέτει η πολιτεία.
Κύριε Καρασσαβίδη  στις 6 Φεβρουαρίου 2020 υπέβαλα ερώτηση μέσα από τα θεσμικά όργανα όπως αναφέρεστε και μας προτρέπεται να κάνουμε. Την κατέθεσα την ώρα του δημοτικού συμβουλίου  με ερώτηση προς εσάς,  αλλά  και εγγράφως στην πρόεδρο κ. Δρόσου, ζητώντας απαντήσεις, όπως έχει δικαίωμα να κάνει ο κάθε πολίτης, αλλά όπως και σεις αναφέρεστε να κάνουμε.
Το αποτέλεσμα ποιο ήταν; Έχουν περάσει κοντά στις εκατό (100) ημέρες και απάντηση, αλλά ακόμη και κάποια ενημέρωση για την πορεία της ερώτησης μας από εσάς ακόμη να λάβω. Άραγε γιατί;
Αντί λοιπόν να κρυφτείτε για την αδυναμία σας να μας  απαντήσετε έγκαιρα, εσείς μας ξαναζεστάνατε την σούπα.
Κύριε Αντιδήμαρχε οικονομικών δεν πέρασε ούτε μία εβδομάδα, αλλά ούτε δύο μήνες μόνον. Πέρασαν περίπου εκατό ημέρες (100) και ακόμη δεν απαντήσατε. Είναι αλήθεια ή ψέματα; 
Ο νομοθέτης δίνει το περιθώριο απάντησης  σε εύλογο χρόνο. Είναι αλήθεια ή ψέματα;  Τι κάνατε εσείς για αυτό;
Έχουμε φτάσει τις εκατό ημέρες και απάντηση ακόμη περιμένω. Είναι αλήθεια ή ψέματα; (και μην αναφέρετε την δικαιολογία του κορονοιουγιατί έκανε την εμφάνιση του και έκλεισαν τα πάντα μετά από 35 ημέρες περίπου από την ημέρα της της ερώτησης μου,  περίπου κοντά 15 Μαρτίου).
Πότε θα απαντήσετε στο αίτημα μου; 
Υπάρχει κάποιος λόγος που δεν απαντάτε; 
Υπάρχει κάποιος λόγος που σαν πολίτης του δήμου δεν ενημερώθηκα ακόμη;
Όσο για το παράδειγμα που αναφέρατε όσο και να θέλετε να υπερασπισθείτε το στέλεχος της διοίκησης σας,  είναι άστοχο.
Έχω μάθει στην ζωή μου να μην κρύβομαι και να μην κατηγορώ ούτε να αφήνω υπονοούμενα κανέναν γιατί σέβομαι την προσωπικότητα του.  
Έκανα ερωτήσεις για γεγονότα που συνέβησαν ταυτόχρονα  και αντί για απάντηση, έλαβα  εξώδικο .
Τελικά κύριε Καρασαββιδη θα μας απαντήσετε; 
Θα συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται ακόμα οι πολίτες, όπως εγώ, από την αδυναμία εξυπηρέτησης τους στα νόμιμα χρονικά όρια ;
 Έλεος, υπάρχει και φιλότιμο αλλά  υπάρχει και άλλος δρόμος. 
Αυτός της παραίτησης. 

συνημμένα: 1. Αίτηση



2. video 
                    



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου