Blogger Widgets

ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΕΣ ΚΥΛΙΟΜΕΝΕΣ

ΤΡΕΙΛΕΡ - ΔΙΚΟ ΜΟΥ

** Ο πολίτης ουδενί των άλλων ορίζεται μάλλον ή τω μετέχειν κρίσεως και αρχής**

Κυριακή 17 Μαΐου 2020

Τερζής Χρήστος: Επικεφαλής της Παράταξης "Πολιτεία με Ωραμα": Είμαστε αντίθετοι στον εκφοβισμό και στην φίμωση των Μέσων Ενημέρωσης με εξώδικα.


Ζούμε σε μια δημοκρατική χώρα και ο διάλογος των πολιτών και των μέσων ενημέρωσης με την τοπική αυτοδιοίκηση είναι αγαθός και προς το συμφέρον ενημέρωσης των πολιτών και του δήμου.
Σας γνωρίζω ότι και στο παρελθόν ετέθει το ίδιο ερώτημα από δημοτικούς συμβούλους και πολίτες για  ασφαλτόστρωση δρόμου έμπροσθεν της οικογενειακής επιχείρησης του δημάρχου.  Τότε δόθηκαν οι ανάλογες απαντήσεις και το θέμα έληξε. 
Το ίδιο ερώτημα κ. αντιδήμαρχε για ενημέρωση των δημοτών ζητήθηκε  εύλογα, καλόπιστα και χωρίς να αφήνει υπονοούμενα για το πρόσωπό σας  όπως διακρίναμε διαβάζοντας το άρθρο του ενημερωτικού blog sarkazo nea.

Άραγε τι φοβάται; Φοβάται ή αδιαφορεί για την ενημέρωση των δημοτών; έχει κάτι να κρύψει;
Κύριε Καζαντζίδη την ίδια ημέρα που ο δήμος εκτελούσε δημοτικό έργο, έριχνε άσφαλτο επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας, τα ίδια μηχανήματα από τον ίδιο εργολάβο λίγα μετρά παραπάνω έστρωναν άσφαλτο σε ιδιωτικό χώρο.
 Σύμπτωση; Έχει κάποια σχέση ο δήμος με την ασφαλτόστρωση ιδιωτικού αυτού χώρου και κατ' επέκταση με τους ιδιοκτήτες του;»

Η αλήθεια είναι κ. Αντιδήμαρχε ότι όλοι μας περιμέναμε να δώσετε άμεσα την ανάλογη απάντηση και τώρα θα είχε λήξη το θέμα. Αν΄αυτού  εσείς απαντήσετε με εξώδικο μετά από ημέρες.
Τέτοιου είδους απαντήσεις με εξώδικα, μας θυμίζουν άλλες εποχές και δεν αρμόζουν σε μια δημοκρατική  κοινωνία. 
Είναι πρωτόγνωρο και δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο ποτέ στο παρελθόν, να επιχειρούν με εξώδικα να φιμώσουν και να φοβερίσουν τα Μέσα Ενημέρωσης.

Κύριοι της διοίκησης σας θυμίζω ότι  είμαστε δημόσιοι λειτουργοί και έχουμε υποχρέωση κάθε ώρα και στιγμή να απαντούμε στις ερωτήσεις και να ενημερώνουμε τους πολίτες του δήμου.

Τερζής Χρήστος : Επικεφαλής της παράταξης “ Πολιτεία με Όραμα”


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου