Blogger Widgets

ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΕΣ ΚΥΛΙΟΜΕΝΕΣ

ΤΡΕΙΛΕΡ - ΔΙΚΟ ΜΟΥ

** Ο πολίτης ουδενί των άλλων ορίζεται μάλλον ή τω μετέχειν κρίσεως και αρχής**

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

Καρναβάλι Ωραιοκάστρου: Μήνυμα κατάργησης του η φετινή αποτυχία;







Ποιος θα το πίστευε ότι οι καρναβαλικές εκδηλώσεις στην πρωτεύουσα του δήμου θα ήταν κατώτερες όλων των προηγούμενων ετών.
Κοινή ομολογία όσων   παρακολούθησαν την φετινή καρναβαλική παρέλαση είναι η αναπόληση στο χθες. Κάθε πέρσι και καλύτερα. 
Η συμμετοχή των ομάδων καρναβαλιστών όπως και αυτής του κόσμου που παλαιότερα ήταν παρατεταγμένος σε πολύ μεγαλύτερο μήκος του δρόμου, υποτονική και  εμφανώς κατά πολύ μικρότερη των προηγούμενων ετών.  
Στην καρναβαλική παρέλαση εκτός από τα δυο τρία καρναβαλικά άρματα που πέρασαν ψάχναμε μάταια και για τα υπόλοιπα,  αλλά αυτά πουθενά.  Μάλλον τα υπόλοιπα θα χάθηκαν στα στενά της ανικανότητας ή της πλημμελούς οργάνωσης του η των υπευθύνων και γενικά της διοίκησης του δήμου.
Το συμπέρασμα είναι ένα και μοναδικό.  Η φετινή  εκδήλωση  απογοήτευσε τους λάτρεις της διασκέδασης και μάλιστα ενός δήμου σαν αυτόν του Ωραιοκάστρου  που δραστηριοποιήθηκε με μεράκι τα τελευταία  χρόνια, σκορπώντας κέφι αλλά και διασκέδαση στους κατοίκους του δήμου, αλλά και της ευρύτερης περιοχής για τους οποίους και αποτελούσε κέντρο συνάντησης και διασκέδασης αυτή η ημέρα..
Η μουσική συναυλία στο «Κονταξοπούλειο»,  με τη συμμετοχή της Josephine και των «Emigre» δεν ήταν αρκετή να σώσει την κατάσταση. . 
Χρήματα διατέθηκαν με το τσουβάλι κοντά στις 30.000 ευρώ (αμοιβή καλλιτεχνών, αφίσες, ηχητική κάλυψη, αμοιβή παρουσιαστή, σερπαντίνες κομφετί κλπ) όμως το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό.
Ίσως η Αντιδημαρχεία πολιτισμού  όπως και στην καθαριότητα να θέλει την δική του "Δημητριάδου", μπας και δούμε μια καρναβαλική εκδήλωση αντάξια του δήμου μας.
Εκτός και αν η φετινή υποτονική γιορτή καρναβαλιού ήταν ένα προμήνυμα των διοικούντων για μελλοντική κατάργηση αυτού του θεσμού από τον δήμο μας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου