Blogger Widgets

ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΕΣ ΚΥΛΙΟΜΕΝΕΣ

ΤΡΕΙΛΕΡ - ΔΙΚΟ ΜΟΥ

** Ο πολίτης ουδενί των άλλων ορίζεται μάλλον ή τω μετέχειν κρίσεως και αρχής**

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020

Περιφερική οδός Πενταλόφου: Θύμα προχειρότητας και αδιαφορίας των υπευθύνων του Δήμου;




Αγανάκτηση, θλίψη και απογοήτευση. Αυτά είναι τα συναισθήματα των κατοίκων Πενταλόφου του δήμου Ωραιοκάστρου αλλά και πολλών περαστικών που διέρχονται από τον συγκεκριμένο δρόμο.

 Όση κατανόηση και αν υπάρχει για την καθυστέρηση μιας παρέμβασης στο οδικό δίκτυο δεν υπάρχει δικαιολογία για τα ανύπαρκτα μέτρα σήμανσης και προστασίας των οδηγών που καθημερινά διέρχονται από την περιφερειακή οδό του Πενταλόφου. 
Το επισημαίνουμε γιατί το καλοκαίρι τελείωσε και είμαστε στην καρδιά του χειμώνα, οι βροχές και τα χιόνια έρχονται και ο δρόμος ακόμη περιμένει ;
Ένας δρόμος όπου μετά από αρκετό καιρό εδέησαν οι αρμόδιοι να κάνουν στοχευμένες εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος. Κι αν κάτι χαρακτηρίζει τις πρόδρομες αυτές εργασίες ώστε να ακολουθήσει και η ρίψη ασφάλτου  είναι η προχειρότητα για την απουσία στοιχειωδών μέτρων  σήμανσης - προστασίας.
Αν άλλωστε υπήρχε έστω και λίγη μεθοδικότητα δεν θα επέλεγαν οι αρμόδιοι-υπεύθυνοι της κεντρικής διοίκησης του Δήμου, να  μείνει το σκαμμένο σε διάφορα σημεία οδόστρωμα χωρίς καμία προστατευτική σήμανση, βάζοντας σε κίνδυνο τα οχήματα αλλά και την σωματική ακεραιότητα την πολιτών, (κυρίως κατά τις νυκτερινές ώρες),  που διέρχονται από την συγκεκριμένη περιφερική οδό του Πενταλόφου.

Αυτό που δύσκολα μπορεί να αντέξει η λογική είναι η προχειρότητα στην αποκατάσταση.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου