Blogger Widgets

ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΕΣ ΚΥΛΙΟΜΕΝΕΣ

ΤΡΕΙΛΕΡ - ΔΙΚΟ ΜΟΥ

** Ο πολίτης ουδενί των άλλων ορίζεται μάλλον ή τω μετέχειν κρίσεως και αρχής**

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019

Χωρίς κενές θέσεις τάφων τα νεκροταφεία Πενταλόφου




Χωρίς κενές θέσεις τάφων έχουν μείνει τα νεκροταφεία Πενταλόφου, με αποτέλεσμα οι ταφές να γίνονται από τα οικία  πρόσωπα σε χώρους εκτός σχεδιασμού.  Παρά τις πρόσφατες οχλήσεις από τις τοπικές αρχές  προς τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου Ωραιοκάστρου, αυτές αρκέσθηκαν  να απαντήσουν:  θα πρέπει πρώτα να….. θα … όταν … και μετά….
Μέχρι τότε οι συγγενείς του σημερινού αποβιώσαντα, η θα πρέπει να ζητήσουν μεταγραφή ώστε ο νεκρός να ταφεί σε άλλα κοιμητήρια ή θα πρέπει να επιλέξουν αυτοί τον χώρο ταφής μέσα στα κοιμητήρια, ή στο τέλος, τέλος   να περιμένουν….
Το πρόβλημα δεν είναι καινούριο. Είναι πολύ παλαιό, αφού οι διοικήσεις που πέρασαν δεν φρόντισαν να το λύσουν οριστικά, γιατί πολύ απλά επέλεγαν προσωρινές λύσεις.
Πρέπει να δοθεί οριστική λύση με τη κατασκευή – οριοθέτηση τάφων σε όλο τον χώρο των νεκροταφείων και όχι  με την προσωρινή κατασκευή τάφων,  δυο - τριών την κάθε φορά, όπως γίνεται εδώ και χρόνια έως σήμερα.. Ακόμη,  ανάγκη αποτελεί και η άμεση κατασκευή οστεοφυλακίου στον χώρο των νεκροταφείων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου