Blogger Widgets

ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΕΣ ΚΥΛΙΟΜΕΝΕΣ

ΤΡΕΙΛΕΡ - ΔΙΚΟ ΜΟΥ

** Ο πολίτης ουδενί των άλλων ορίζεται μάλλον ή τω μετέχειν κρίσεως και αρχής**

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Γκόντης Γ: Σουρωτήρι ο αγωγός της ύδρευσης στον Πεντάλοφο


Ο κεντρικός αγωγός μεταφοράς νερού, από τον γαλλικό ποταμό στις δεξαμενές  Πενταλόφου από την κατασκευή του και έως τώρα είναι διάτρητος σαν σουρωτήρι.
Εκτός του ότι ο κεντρικότερος αγροτικός δρόμος από Πεντάλοφο προς τον Γαλλικό ποταμό και αντίστροφα, αχρηστεύθηκε, είναι απροσπέλαστος αφού έχει διαβρωθεί από περισσότερες των εικοσιπέντε  διαρροές, άλλοι ομιλούν για εβδομήντα,  τίθεται και σοβαρό  θέμα υγείας των κατοίκων και εδώ θα πρέπει να ενεργοποιηθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες.
Το νερό που χάνεται μπορεί να καλύψει τις ανάγκες ύδρευσης της Νεοχωρούδας ή της Μυγδονίας που και αυτοί αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα.  Χώρια που στοιχίζει και οικονομικά στον δήμο η συνεχής  λειτουργία των αντλιοστασίων
Το ίδιο  ερώτημα τέθηκε από το blog ΣΑΡΚΑΖΩ ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ και πριν 2,5 χρόνια περίπου, στο διοικητικό συμβούλιο, στον  τότε πρόεδρο της ΔΕΥΑΩ κ. Παπαδόπουλο, της διοίκησης του πρώην δημάρχου κ. Γαβότση.
Ο κ. Παπαδόπουλος μας επισήμανε  ότι το πρόβλημα ΤΟ ΓΝΩΡΊΖΟΥΝ. Έτσι παρέλαβαν το δίκτυο από την διοίκηση Σαραμάντου, και οφείλεται σε ελαττωματικά υλικά κατά την κατασκευή του.
Φανταστείτε να μην γνώριζε το θέμα. Αλλά μιας και το γνώριζε, τι έκανε ο πρώην πρόεδρος από τότε που του το  υπενθυμίσαμε  έως και  σήμερα, για  την επίλυση του προβλήματος; Τι έκανε η πρώην διοίκηση για  την διόρθωση της βλάβης του αγωγού;     2,5 χρόνια πέρασαν.
 Ένα μεγάλο τίποτα….
Το Ίδιο ακριβώς πρόβλημα βλάβης του κεντρικού αγωγού Πενταλόφου   θέσαμε και στην νέα διοίκηση του κ. Τσακίρη,  στην  16η τακτική  συνεδρίαση  Δ.Σ. (18-09-2019) με την ελπίδα ότι κάτι επιτέλους θα γίνει.
Οψόμεθα…..

Παρακολουθήστε   το Video

https://www.youtube.com/watch?v=7nNcxtc73ls&fbclid=IwAR1o11XmDfPfE5BGIb5_qTbGA2tl52ZELmYzb-4VdzRBccn67GQQNVVa5MA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου