Blogger Widgets

ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΕΣ ΚΥΛΙΟΜΕΝΕΣ

ΤΡΕΙΛΕΡ - ΔΙΚΟ ΜΟΥ

** Ο πολίτης ουδενί των άλλων ορίζεται μάλλον ή τω μετέχειν κρίσεως και αρχής**

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

Παρουσίαση 25/09/19 (Θεσσαλονίκη): ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Μια εννοιολογική προσέγγιση της ύπαρξης - Νικόλαος Διβινής

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΣΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Μια εννοιολογική προσέγγιση της ύπαρξης
Νικόλαος Διβινής

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου
Οι Εκδόσεις Δαιδάλεος και ο συγγραφέας Νικόλαος Διβινής σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο "ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Μια εννοιολογική προσέγγιση της ύπαρξης".
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Διαμαντής Γκολιδάκης (καρδιολόγος, και υποψήφιος βουλευτής ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ), Έλσα Ποιμενίδου (δημοσιογράφος) και Διονύσης Στεργιούλας (συγγραφέας).

Η παρουσία σας θα είναι τιμή μας!



Για συνέντευξη με τον συγγραφέα, ενόψει της παρουσίασης, ή περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο, παρακαλούμε καλέστε στο 211012 6900 ή στείλτε μήνυμα στο iwrite.pr2@gmail.com.
Από το οπισθόφυλλο
Με στόχο την απελευθέρωση του ανθρώπου από τις μικρότητες, τις φοβίες και τις αμφιβολίες του, θα πω μια ιστορία η οποία είναι αληθινή γιατί περιέχει ήθος και αγάπη προς τον συνάνθρωπο και τον εαυτό.
Μία ιστορία που δίνει μια τολμηρή οπτική περί δημιουργίας και δημιουργού του κόσμου, της θέσης του ανθρώπου μέσα σε αυτόν καθώς και τι χρειάζεται να κάνει, ώστε να αποκτήσει μια υγιή θέση εγκαταλείποντας ασθενικές νοοτροπίες.
Ο στόχος κάθε στοιχείου του σύμπαντος είναι να εκφράσει την υπερούσιά του κατάσταση. Σε αυτήν φτάνει μόνο όταν βιώνει στον υπέρτατο βαθμό την ενότητα με τον εαυτό του και τα υπόλοιπα στοιχεία που βρίσκονται διάχυτα στο σύμπαν.
Ο πυρήνας του οικοδομήματος της ορατής και αόρατης ύπαρξης απανταχού, η πηγή της ζωής, εκφράζεται από την έννοια του Πατρός.
Δεν θα μπορούσε ένα δημιούργημα να διαφέρει στην ουσία του από τον δημιουργό του. Όλα δημιουργούνται για να εκπληρώσουν μία αναλογία και δηλώνουν μια αναλογία.
Για να αλλάξει ο άνθρωπος χρειάζεται να θελήσει να αλλάξει. Απευθύνομαι στην ελευθέρα βούληση του ανθρώπου και στην πιο ταπεινή έκφρασή της, να αποφασίσει να Είναι και όχι να φαίνεται ότι είναι.
Ο συγγραφέας
Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη το 1972 και είμαι παντρεμένος με 2 παιδιά. Αφού ολοκλήρωσα την υποχρεωτική εκπαίδευση στο Πειραματικό Σχολείο Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, σπούδασα Μηχανολόγος Μηχανικός στη Μεγάλη Βρετανία. Στη συνέχεια έκανα μεταπτυχιακό στην Αεροδιαστημική (GWU, Washington DC). Ακαδημαϊκά ολοκληρώθηκα κάνοντας διδακτορικό σε φαινόμενα Φυσικοχημείας. Τα πειράματα του διδακτορικού μου διεξήχθησαν υπό συνθήκες έλλειψης βαρύτητας σε συνεργασία με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος (ESA).
Έχω δουλέψει στη βιομηχανία, σε πανεπιστήμια και ερευνητικά ινστιτούτα στην Ελλάδα και στις ΗΠΑ. Είμαι κριτής σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά και έχω συμμετάσχει σε πλήθος ελληνικών και ευρωπαϊκών ερευνητικών προγραμμάτων. Επίσης είμαι ερασιτέχνης πιλότος (PPL) και δύτης (PADI).
Η ζωή μου είναι αφιερωμένη στην κατάλυση των στερεοτύπων που περιορίζουν τον άνθρωπο και τον αποτρέπουν από το να γίνει αυτεξούσιος.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την προσωπική μου ιστοσελίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου