Blogger Widgets

ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΕΣ ΚΥΛΙΟΜΕΝΕΣ

ΤΡΕΙΛΕΡ - ΔΙΚΟ ΜΟΥ

** Ο πολίτης ουδενί των άλλων ορίζεται μάλλον ή τω μετέχειν κρίσεως και αρχής**

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

Παναγιωτίδης Χ., Τερζής Π. Χρήστος , Μάχη με τα χιόνια, το ψύχος και τον ολικό παγετό στο Δ.Δ. Καλλιθέας στο Ωραιόκαστρο και υπερβάλλοντας εαυτούς έδωσαν λύση στο πρόβλημα .



Το προσωπικό του Δήμου Ωραιοκάστρου, τα τελευταία τρία 24ωρα έδωσε μία τιτάνια “μάχη” ενάντια στον χιονιά και κέρδισε. Ειδικά στον δήμο Καλλιθέας (Πεντάλοφο, Νέοχωρούδα, Φιλαδέλφεια, Μεσαίο, Πετρωτό και Μονόλοφο) η ποσότητα χιονιού που έπεσε θύμισε την χιονοθύελλα της 10ετιας του 1980. 
 Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Αντιδήμαρχο Καλλιθέας κ. Παναγιωτίδη Χ. και τον Πρόεδρο του Δ.Δ. Πενταλόφου κ. Τερζή Χρήστο, για την άμεση ανταπόκριση τους και τη πετυχημένη προσπάθειας συντονισμού του προσωπικού του δήμου, για την αντιμετώπιση της σφοδρής κακοκαιρίας.

 Έδωσαν μάχη με την συνεχή παρουσία τους ανεβασμένοι πάνω στα μηχανήματα, για να κρατήσουν τους δρόμους ανοικτούς  μέρα και νύχτα με όλες τους τις δυνάμεις και τα κατάφεραν  σε ποσοστό μεγαλύτερο του 95% όχι μόνο μέσα στα δημοτικά και κοινοτικά διαμερίσματα,  αλλά και στις απομακρυσμένες ορεινές περιοχές ώστε οι κεντρικές οδικές αρτηρίες του Δήμου να παραμείνουν ανοιχτές, και όχι μόνον.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου