ATZENTA
FOODTRUCK Περιφέρειας
Κεντρικής Μακεδονίας
Η Περιφέρεια
Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος,
παρουσιάζει συνταγές της Μακεδονικής
Κουζίνας.
Ο Τόπος:
Αύλειος χώρος
Δ.Ε.Θ., μεταξύ των περιπτέρων 12 και 13
Η Ημέρα:
Σάββατο 10
Νοεμβρίου
Η Ώρα:
12.00 – 15.00
To μενού:
·
ταμπουλέ
·
ταρτόρι
·
φούστουρον με καβουρμά
·
κολοκύθα κόκκινη με μπάτζο
·
μανέστρα με θαλασσινά
·
μακεδονίτικο τσομπλέκι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου