Blogger Widgets

ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΕΣ ΚΥΛΙΟΜΕΝΕΣ

ΤΡΕΙΛΕΡ - ΔΙΚΟ ΜΟΥ

** Ο πολίτης ουδενί των άλλων ορίζεται μάλλον ή τω μετέχειν κρίσεως και αρχής**

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Κύριος ήρθε….. και Κύριος φεύγει…..


%ce%b7%cf%81%ce%b1%ce%ba%ce%bb%ce%b7%cf%83-%cf%84%cf%83%ce%b1%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%b9%ce%b4%ce%b7%cf%83Ο Ηρακλής Τσακαλίδης άφησε ανεξίτηλο το πέρασμά του στη δημοτική ζωή του Ωραιοκάστρου.
Παρόλο που αναγκάσθηκε σε παραίτηση από τα καθήκοντά του με άκομψο τρόπο, εν τούτοις πιστός στα πιστεύω του και στις θέσεις του, με μία λιτή δήλωση στο facebook, αφού ευχαρίστησε τον δήμαρχο που του εμπιστεύθηκε τις θέσεις ευθύνης, ευχαρίστησε τους συναδέλφους του στο δημοτικό συμβούλιο, τους συνδημότες και τις συνδημότισσές του, διαβεβαίωσε όλους ότι θα συνεχίσει να μάχεται για την πρόοδο και την ανάπτυξη του δήμου συμβάλλοντας στην υλοποίηση του προεκλογικού συμβολαίου που υπέγραψε η δημοτική παράταξη «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ» μ όλους τους πολίτες του Δήμου Ωραιοκάστρου.
Με τη δήλωση αυτή έκλεισε τα στόματα όλων όσων βιάστηκαν να υποθέσουν ότι με την πρώτη φουρτούνα θα εγκαταλείψει το καράβι της παράταξής του. Έκλεισε τα στόματα αυτών που βιαστήκαν να πουν ότι δεν παραιτείται και ότι ενδιαφέρεται να κρατήσει μόνον την καρέκλα του.
Τελειώνοντας με μία κίνηση σεμνότητας,  ευχήθηκε στον αντικαταστάτη του να πετύχει πολύ υψηλότερα από αυτόν αποτελέσματα προς όφελος του κοινωνικού συνόλου του Δήμου Ωραιοκάστρου.
Ο Ηρακλής Τσακαλίδης διετέλεσε πετυχημένος Αντιδήμαρχος. Αποτέλεσε και αποτελεί για χρόνια κορυφαίο στέλεχος της παράταξής του.
Ως Αντιδήμαρχος Οικονομικού- Διοικητικού στο Δήμο Ωραιοκάστρου άσκησε υποδειγματικά τα καθήκοντά του και αγαπήθηκε από την συντριπτική πλειοψηφία τόσο των υπαλλήλων όσο και των πολίτων του δήμου.
Όπως μας εκμυστηρεύτηκαν οι υπάλληλοι που συνεργάστηκαν μαζί του, στο πρόσωπό του είδαν έναν Αντιδήμαρχο προσιτό, σεμνό, φιλικό, ακέραιο και απολύτως προσηλωμένο στο πνεύμα του καθήκοντος.
Ο Ηρακλής Τσακαλίδης αφήνει πίσω του ένα πρότυπο εντιμότητας, ήθους και ακεραιότητας, ένα υπόδειγμα πολιτικού που με τη διαδρομή του κέρδισε την εκτίμηση και αναγνώριση φίλων και αντιπάλων
Η δήλωση παραίτησης στο Facebook
%ce%b7%cf%81%ce%b1-1223_151100_burst01

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου